• Bar collage

Sportieve strandactiviteiten

Een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag met strandactiviteiten, het is allemaal mogelijk bij Dechi Beach!

Wij werken samen met een professioneel evenementenbureau en kunnen verschillende strandactiviteiten, binnenactiviteiten en teambuildingactiviteiten aanbieden: sportief of creatief.

Zie hieronder diverse mogelijkheden. Heeft u iets anders in gedachten wat er niet bij staat, geen probleem! Laat u wensen weten en dan maken wij een vrijblijvend voorstel voor u.

Voor meer informatie en prijzen, stuur een mailtje naar info@dechibeach.nl en laat weten naar welke activiteit u voorkeur uitgaat en eventueel in combinatie met een lunch, bbq of iets anders..

     
Beachvolleybal  

Beachvolleybal

Wij kunnen voor € 35,- een beachvolleybalnet opzetten inclusief ballen en exclusief begeleiding. 
Of beachvolleybal in samenwerking met een evenementenbureau:
vanaf 10 personen € 18,50 p.p.

     
 

Powerkiten - Vliegeren

Sturen en de kracht ervaren van de Powerkites/Vliegers is een beleving op zich. Van kleine ‘lieve’ vliegertjes die makkelijk zijn te besturen, tot vliegers van vele vierkante meters die enorme krachten kunnen ontwikkelen. 
     
 

Teambuilding challenge / activiteiten

Teams strijden tegen elkaar in zeer wisselende programma onderdelen welke zowel op het strand als in het water plaats kunnen vinden. 

     
 

Paddle Boarden - Suppen

Een ervaren instructeur leert je de eerste kneepjes van het vak zoals: evenwicht, paddelen, draaien. Een heerlijk moment wanneer je stabiel staat en de rust om je heen ervaart.. vanaf 10 pers. € 35,00 p.p.

     
 

Beachyoga

Laagdrempelig en heerlijk ontspannen, maar toch ook energieke manier om je lichaam soepel en sterk te maken.

     
 

Zandsculpturen workshop

Zandkastelen bouwen is een leuke activiteit waarin we beginnen met het kiezen van een "thema van de dag". Hierna krijgt ieder team een schetsformulier om met het gehele team tot een mooi ontwerp te komen.

     

Voorbeelden andere activiteiten: boerenbeachgolf - duinen struinen - gps tocht - speurtocht voor de kleintjes - zeskamp - raften - brandingkano - robinson games - golfsurfen - fietstocht - caipoera - boogschieten - graffiti workshop - schilder workshop - frisbee - muziekquiz - ijssculpturen - bbq workshop


Dechi Beach
Zeekant 103
3151 HW Hoek van Holland
Tel.: 0174 - 38 54 46
E-mail: info@dechibeach.nl
Routeplanner
Virtuele Tour Dechi Beach